Uitnodiging

Geachte relatie,

Via deze weg ontvangt u een vrijblijvende uitnodiging om veilig en verantwoord mee te investeren in de online start-up www.bedrent.nl via marktleider Collin Crowdfund tegen een rendement van 8% op jaarbasis met maandelijkse uitbetaling van rente en aflossing. U betaalt een beheersvergoeding van 0,1% over uw inbreng met een looptijd van 60 maanden.

Bedrent levert uitsluitend premium kwaliteit boxspringbedden en matrassen op maandbetaling via een af te sluiten operationele huur of private lease voor de duur van 60 maanden vanaf € 35,- per maand aan consumenten vanuit een voormalig raadhuis en rijksmonument uit 1842  van de gemeente Gouderak.

Consumenten in de leeftijd van 18 tot 64 jaar worden getoetst op kredietwaardigheid en dienen te voldoen aan duidelijke acceptatievoorwaarden. Zonder aantoonbaar bewijs van inkomen en een correct betalingsverloop op de bankrekening is het niet mogelijk om een overeenkomst aan te gaan.

Men kan 24/7 een aanvraag doen via de website Bedrent.nl die volledig geautomatiseerd wordt afgehandeld. Bedrent blijft enig aanspreekpunt voor de consument gedurende de looptijd van de overeenkomst en beheert contracten via maatwerk software ook in geval van niet of niet tijdige betaling van de maandtermijn.

Collin Crowdfund is marktleider in de crowdfunding branche en verstrekt lineaire leningen aan MKB ondernemingen. U heeft de mogelijkheid om te investeren in deze verantwoorde investeringskansen, waarbij u als investeerder maandelijks terugbetaling ontvangt in de vorm van rente en aflossing gedurende de looptijd. U ontvangt een mooi rendement van 8%. Daarnaast helpt u de ambities waar te maken van Bedrent om uit te groeien tot een toonaangevende speler voor slaapcomfort op huur- , private lease of abonnementen basis.

Collin Crowdfund zal een eerste tranche financieren van € 250.000,- met de intentie om ook preferred supplier te mogen zijn voor vervolg tranches. Bedrent zal middelen aanwenden voor inkoop van te leveren boxspring bedden en matrassen op adressen van consumenten. Een soort assed based finance. Investeringen in website, technologie, marketing, showroom, ontwikkeling, voorraad en opstart verliesfinanciering ten bedrage van EUR 250.000,- zijn reeds gedragen door Bedrent. Risico’s zijn beheersbaar en in grip mede op basis van 20 jaar ervaring in de markt van consumer finance en particuliere autolease.

Bedrent levert mede onder eigen merknaam Lettobeds een verrassend nieuw modulair boxspring bed concept wat in eigen beheer is ontwikkeld en geproduceerd met een circulaire doelstelling. Met 1 universeel onderstel levert Bedrent 6 verschillende modellen in 24 kleuren direct uit voorraad. Kwaliteit is te vergelijken met A merken zoals Auping of Jensen.

Tot slot, mee investeren naar draagkracht is als vanzelfsprekend geen verplichting maar wordt wel gewaardeerd, zeker voor (oud)zakelijke en lange termijn relaties met wie wij een gezonde factuurrelatie hebben of hebben onderhouden sinds 1989.  Investeren brengt ook risico’s met zich mee, zie https://www.collincrowdfund.nl/risicos/. Te allen tijde kunt u ook als alternatief een nieuw boxspring bed, set matrassen of  toppers kopen in de showroom van Bedrent met een aantrekkelijke korting via een Friends & Family programma.

Klik op onderstaande link om de propositie van Collin Crowdfund te benaderen:

https://www.collincrowdfund.nl/bedrent/?auth=534ff1d10435be435e05371b24533e233aebc529a1aeb2cfc5f136feef731a4b

Met vriendelijke groet,
Bedrent.nl
Tim Wijnen