Over ons

Bedrent is gespecialiseerd in de operationele verhuur (ook wel private lease genoemd) van duurzame premium boxspring bedden. Deze abonnementsvorm draagt bij aan onze missie om het comfort van premium boxspring bedden bereikbaar te maken voor iedere consument.

Voor een aantrekkelijk laag vast bedrag per maand wordt u uitgerust wakker op een topkwaliteit boxspring bed. Het (spaar)geld dat u overhoudt, bewaart u voor leuke dingen. Deze makkelijke oplossing van Bedrent maakt een premium bed betaalbaar voor iedereen!

Na afloop wordt het volledige bed door ons gerecycled. De materialen zetten we in voor nieuwe bedden om zo bij te dragen aan onze missie. Reuse, Reduce, Recycle!

Onze enthousiaste collega’s werken dagelijks aan het uitbreiden van onze collectie en de verbetering en vernieuwing van onze producten.

Bent u een exploitant van een (zorg)hotel, vakantiepark, bed and breakfast, een tv- of filmproducer of heeft u een ander bedding project (COA) en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Bedrent? Wij verwijzen u graag door naar onze zakelijke mogelijkheden.

Voor expats hebben we een shortlease propositie samengesteld.

Betaalbare kwaliteit

Wij leveren, plaatsen en installeren boxspring bedden van het premium merk Lettobeds rechtstreeks vanuit de fabriek. Voor deze boxsprings van hoge kwaliteit betaalt u een maandbedrag vanaf € 50,- inclusief btw.

Voordat wij het bed bij u installeren, wordt iedere Lettobed boxspring met de hand op maat gemaakt en op 181 punten gecheckt. In dit proces gebruiken we uitsluitend triple A kwaliteit materialen. Hierdoor kunnen we u standaard tot 25 jaar volledige garantie geven op de Lettobed boxsprings.

De kwaliteit, afwerking en het comfort van deze bedden is uitstekend en vergelijkbaar met de bedden van Auping of Jensen.

Keuze uit verschillende boxsprings

Onze slaapspecialisten hebben met ruim 35 jaar ervaring in het vak een overzichtelijke collectie kwaliteitsboxsprings van het merk Lettobeds samengesteld. U hoeft alleen nog maar te kiezen welke van het tiental met zorg geselecteerde vlakke of elektrisch verstelbare boxsprings bij u past.

Allereerst kiest u voor een bed uit het superieure, royale of presidentiële segment. Vervolgens kiest u de gewenste kleur en afmeting. Tot slot kiest u het gewenste comfort en de afwerking. Al vanaf € 50,- per maand heeft u een superieure vlakke boxspring in het model Aereo Piatto.

Model Velluto Elettrico is het paradepaardje onder de elektrische boxspring bedden. Voor een bedrag van € 80,- per maand waant u zich de koning te rijk en komt u nooit meer uw bed uit.

Begin 2024 introduceert Bedrent een reeks nieuwe Lettobeds modellen van uitzonderlijk hoge kwaliteit en met unieke eigenschappen. Kijk voor meer informatie op Lettobeds.nl.

Circulaire visie

Het is hoog tijd dat we het proces van maken, gebruiken en weggooien ver achter ons laten. Hoewel het recyclen van materialen al een grote stap is, belanden deze grondstoffen vroeg of laat toch op de afvalberg.

Bij Bedrent doen we dit anders. We zetten essentiële stappen op weg naar een circulaire samenleving.

In 2024 introduceren we bij Bedrent een matras waarvan de grondstoffen (hout, metaal en pet) altijd in (her)gebruik blijven zonder waardeverlies. Na het ontmantelen van het bed, worden alle materialen hergebruikt en omgevormd tot een nieuw hoogwaardig kwaliteitsmatras.

De boxspring wordt na iedere periode van 60 maanden retour genomen en gerefurbished. Het metalen onderstel en de MDF ombouw worden hergebruikt. De pocketvering wordt vernieuwd en de oude vering wordt gerecycled tot matrascompound. De boxspring zelf voorzien we van een nieuwe afneembare hoes. Deze hoes is duurzaam geproduceerd en bestaat voor 98% uit gerecycled plastic, katoen en linnen.

 

Private lease boxsprings

Maandelijks betalen voor het daadwerkelijke gebruik in plaats van in één keer een klap geld neerleggen wordt steeds populairder. Het leasen van auto’s en fietsen is bijvoorbeeld al heel normaal. Voor een vast maandbedrag rijdt u rond zonder gedoe met reparaties en onderhoud.

Bedrent maakt dit mogelijk in de slaapwereld. Ook voor een bed hoeft u uw eigen geld niet meer aan te spreken. Het leasen van een premium boxspring bed wordt zo gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen.

Eerlijk zaken doen

Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Dat is ons motto. Integer en transparant zaken doen werkt naar twee kanten. Wij zijn voor zowel onze klanten als fabrikanten een betrouwbare en prettige partner.

Eerlijk en integer zakendoen betekent oog hebben voor de hele keten. Zo willen wij er bij de inkoop van materialen zeker van zijn dat fabrikanten fatsoenlijk omgaan met mens en milieu. Een zekerheid die ook voor onze klanten steeds zwaarder weegt.

Goed om te weten

Wanneer u een bed koopt op afbetaling of met een productfinanciering bij een winkelier, kan er een probleem ontstaan wanneer u een hypotheek wilt afsluiten. Uw bank brengt de totale bruto schuld op uw bed in mindering op de hoogte van de maximaal te verstrekken hypotheek. Simpel gezegd krijgt u een (fors) lager bedrag toegekend dan u voor ogen had.

In de slaapbranche zijn goedkope discount producten via advertenties op televisie, internet of billboards niet te vergelijken met onze A-merk kwaliteitsproducten. Lever niet in op slaapcomfort. Bij ons betaalt u een eerlijke prijs voor topkwaliteit boxsprings zonder kleine lettertjes.

Wanneer u een bed koopt op afbetaling of met een productfinanciering  bij een winkelier kan een probleem ontstaan bij verkrijging van een hypotheek voor koop van een huis. Uw bank berekent de totale bruto schuld op uw bed in mindering op de hoogte van een te verstrekken hypotheek. U krijgt simpelweg een (fors) lager bedrag toegekend dan in aanvang gedacht.

Weet u met wie u eigenlijk zaken doet en hoe is het gesteld met uw privacy? Vraag altijd in vooruit een offerte op schrift met bijbehorende algemene voorwaarden en lees de inhoud alvorens u een overeenkomst sluit.

Daarom Bedrent

Bij Bedrent hoeft u voor bovenstaande risico’s niet bang te zijn. Wij streven naar langdurige relaties met klanten. Kwaliteit, service en klanttevredenheid zijn voor ons de belangrijkste pijlers. Daarom zijn en blijven wij door het hele proces en de leaseperiode uw aanspreekpunt.

U gaat aan met toetsing. Wel is sprake van toetsing van persoonsgegevens bij kredietinformatieburo’s in het kader van gewenste zorgplicht.

Vooraf ontvangt u een vrijblijvende, schriftelijke offerte.

Wij verkopen privacy gevoelige gegevens niet aan derden.

U heeft zelf de regie en blijft baas in eigen huis, persoonsgegevens en portemonnee.

Met Bedrent kiest u voor duurzame bedden en materialen van topkwaliteit. We hebben een overzichtelijk en transparant aanbod van private lease (privélease) boxspring bedden waar u niet wakker van ligt!

 

Boxspringlease

Boxspringlease Bed leasen Bed op afbetaling Bedrent Boxsprings leasen Bed in termijnen betalen  Bedlease Lease boxspring Bed betalen in termijnen Bedden op afbetaling Boxspring huren bed kopen op afbetaling Bed per maand betalen Bedden kopen op afbetaling Bedden lease en Bedden leasen doe je allemaal bij Bedrent. Specialist in boxspringlease.