Over ons

Wij zijn Bedrent, een label van Forlease BV en gespecialiseerd in  private lease of per maand betalen oplossingen voor consumenten op internet. Wij hebben de missie om de slaapwereld van premium boxspring bedden te veranderen en meer bereikbaar te maken voor iedere consument.

U wordt uitgerust wakker op een top kwaliteit boxspring bed voor een vast laag bedrag per maand en bewaart uw (spaar)geld voor andere leuke zaken. Bedrent is gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen!

Dagelijks werken wij met enthousiaste collega’s aan uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons product.

Exploitanten van (zorg)hotels, vakantieparken, bed & breakfast’s, tv- of filmproducers of voor andere bedding projecten (COA ) wijzen wij graag op onze zakelijke mogelijkheden.

Expats bedienen wij graag met onze shortlease propositie.

Betaalbaar

Wij zijn de specialist in betalen per maand oplossingen zonder BKR toetsing of registratie dan wel overdracht van al uw persoonlijke gegevens aan een voor u onbekende derde partij.

Wij leveren, plaatsen en installeren rechtstreeks af fabriek in eigen beheer top kwaliteit boxspring bedden van het premium merk Lettobeds die u gemakkelijk per maand kunt betalen vanaf € 25,-. inclusief btw. Kwaliteit, comfort  en afwerking liggen op een hoog niveau en vinden wij te vergelijken met andere bekende merken zoals Auping of Jensen.

Aanbod Bedrent

De slaapspecialisten van Bedrent met ruim 35 jaar ervaring in het vak hebben met zorg en oog voor detail voor u een overzichtelijke collectie kwaliteitsboxspring bedden van het merk Lettobeds samengesteld.

U kiest simpelweg uit een tiental vlak of electrisch verstelbare boxsprings in het segment superieur, royaal of presidentieel pro rato uw wensen en budget. Daarna volgt de kleur en afmeting. Tot slot kiest u het gewenste comfort en afwerking. Er is al een superieure vlakke boxspring  model Aereo Piatto vanaf € 40,- per maand.

Ieder Lettobed boxspring wordt met de hand op maat gemaakt conform uw wensen en op 181 punten gecheckt alvorens wij die plaatsen en installeren op uw adres. Er worden uitsluitend triple A kwaliteit materialen gebruikt. Op Lettobeds zit standaard tot 25 jaar volledige garantie.

Het paradepaard en absolute top onder de electrische boxspring bedden is model Velluto Elettrico van Lettobeds en kost € 70,- per maand.

Begin 2020 introduceert Bedrent een reeks nieuwe Lettobeds modellen van uitzonderlijk hoge kwaliteit en met unieke eigenschappen. Voor meer informatie zie Lettobeds.nl.

Waarom Bedrent

Betalen voor het gebruik zonder iets werkelijk te bezitten, wordt steeds populairder. Het leasen van auto’s en fietsen is al heel normaal. Je betaalt een vast bedrag per maand en kan ermee rondrijden zonder gedoe met reparaties en onderhoud.

Bij Bedrent is het huren van een premium boxspring bed gemakkelijk en betaalbaar voor praktisch iedereen.

Eerlijk zaken doen

Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden, is ons devies. Integer en transparant zaken doen werkt naar twee kanten. We willen een betrouwbare en prettige partner zijn voor zowel onze klanten als onze fabrikanten.

Eerlijk en integer zakendoen betekent oog hebben voor de hele keten. Bij de inkoop van materialen bijvoorbeeld willen wij er zeker van zijn dat fabrikanten fatsoenlijk omgaan met mens en milieu. Een zekerheid die ook voor onze klanten steeds zwaarder weegt.

Goed om te weten

Wanneer u een bed koopt op afbetaling of met een productfinanciering  bij een winkelier kan een probleem ontstaan bij verkrijging van een hypotheek voor koop van een huis. Uw bank berekent de totale bruto schuld op uw bed in mindering op de hoogte van een te verstrekken hypotheek. U krijgt simpelweg een (fors) lager bedrag toegekend dan in aanvang gedacht.

Wist u dat enkele aanbieders van bedlease uw persoonsgegevens overdragen aan derden partijen die proberen om met u een overeenkomst te sluiten op titel ‘lease’? De aanbieder wordt betaald voor levering van het bed uit een door u te sluiten contract. Weet u met wie u eigenlijk zaken doet en hoe is het gesteld met uw privacy? Vraag altijd in vooruit een offerte op schrift met bijbehorende algemene voorwaarden en lees de inhoud alvorens u een overeenkomst sluit.

Tot slot zijn discount producten met een lage prijs niet te vergelijken met A merk kwaliteitsproducten, zeker in de slaapbranche. Ieder vergelijk van bed of maandprijs loopt spaak. Goedkoop is duurkoop en veelal een krediet met kleine lettertjes.

Daarom Bedrent

Bedrent streeft naar lange termijn relaties met (prospect)klanten. U kiest voor een bedrijf waar kwaliteit, service en klanttevredenheid de belangrijkste peilers zijn. Wij zijn en blijven uw aanspreekpunt.  In de showroom kunt u de collectie boxspringbedden zien, ruiken, voelen en proefliggen. U gaat geen krediet aan met toetsing en registratie bij BKR Tiel. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte op schrift. Wij bellen u niet ongevraagd en met een afgeschermd telefoonnummer. Wij verkopen privacy gevoelige gegevens niet aan derden.  U heeft zelf de regie en blijft baas in eigen huis, persoonsgegevens en portemonnaie.

Kies voor kwaliteit. Bedrent.nl. De enige zuivere private lease of privelease van boxspring bedden in de markt waar u niet wakker van ligt en met bedden en materialen van duurzame topkwaliteit!

 

Bekijk nu onze modellen