Over ons

Wij zijn Bedrent, een label van Forlease BV en gespecialiseerd in  private lease of per maand betalen oplossingen voor consumenten op internet. Wij hebben de missie om de slaapwereld van premium boxspring bedden te veranderen en meer bereikbaar te maken voor iedere consument.

U wordt uitgerust wakker op een top kwaliteit boxspring bed voor een vast laag bedrag per maand en bewaart uw (spaar)geld voor andere leuke zaken. Bedrent is gemakkelijk en betaalbaar voor iedereen!

Dagelijks werken wij met enthousiaste collega’s aan uitbreiding, verbetering en vernieuwing van ons product.

Betaalbaar

Wij zijn de specialist in betalen per maand oplossingen zonder BKR toetsing of registratie dan wel overdracht van al uw persoonlijke gegevens aan een voor u onbekende derde partij.

Wij leveren, plaatsen en installeren rechtstreeks af fabriek in eigen beheer top kwaliteit boxspring bedden van het premium merk Lettobeds die u gemakkelijk per maand kunt betalen vanaf € 35,-. Kwaliteit, comfort  en afwerking liggen op een hoog niveau en vinden wij te vergelijken met andere bekende merken zoals Auping of Jensen.

Aanbod Bedrent

De slaapspecialisten van Bedrent met ruim 35 jaar ervaring in het vak hebben met zorg en oog voor detail voor u een overzichtelijke collectie kwaliteitsboxspring bedden van het merk Lettobeds samengesteld.

U kiest simpelweg uit een drietal vlak of electrisch verstelbare boxsprings in het segment superieur, royaal of presidentieel pro rato uw wensen en budget. Daarna volgt de kleur en afmeting. Tot slot kiest u het gewenste comfort en afwerking. Er is al een superieure vlakke boxspring model Astor Piatto vanaf € 35,- per maand.

Ieder Lettobed boxspring wordt met de hand op maat gemaakt conform uw wensen en op 181 punten gecheckt alvorens wij die plaatsen en installeren op uw adres. Er worden uitsluitend triple A kwaliteit materialen gebruikt. Op Lettobeds zit standaard tot 25 jaar volledige garantie.

Het paradepaard en absolute top onder de electrische boxspring bedden is model Vittoria Elettrico van Lettobeds en kost € 70,- per maand.

Waarom Bedrent

Betalen voor het gebruik zonder iets werkelijk te bezitten, wordt steeds populairder. Het leasen van auto’s en fietsen is al heel normaal. Je betaalt een vast bedrag per maand en kan ermee rondrijden zonder gedoe met reparaties en onderhoud.

Bij Bedrent is het huren van een premium boxspring bed ‘mainstream.’  , gemakkelijk en  betaalbaar voor praktisch iedereen.

Goed om te weten

Wanneer u een bed koopt op afbetaling of met een productfinanciering  bij een winkelier kan een probleem ontstaan bij verkrijging van een hypotheek voor koop van een huis. Uw bank berekent de totale bruto schuld op uw bed in mindering op de hoogte van een te verstrekken hypotheek. U krijgt simpelweg een (fors) lager bedrag toegekend dan in aanvang gedacht.

Op televisie en internet ziet u advertenties van een discounter die het leasen van boxspring promoot. Daar is niets mis mee behalve dat u eigenlijk niet weet met wie u zaken doet en wat er in uw bed zit. Uw gegevens worden overgedragen aan een derde partij die met u een overeenkomst wil sluiten  zonder transparante offerte op schrift. U weet niets van het product.

Daarom Bedrent

Bedrent streeft naar lange termijn relaties met (prospect)klanten.. U kiest voor een bedrijf waar kwaliteit, service en klanttevredenheid de belangrijkste peilers zijn. Wij zijn en blijven uw aanspreekpunt.  In de showroom kunt u de collectie boxspringbedden zien, ruiken, voelen en proefliggen. U gaat geen krediet aan met toetsing en registratie bij BKR Tiel. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte op schrift. Wij bellen u niet ongevraagd en met een afgeschermd telefoonnummer. U heeft zelf de regie en blijft baas in eigen huis en portemonnaie.

 

Bekijk nu onze modellen