FAQ

Wat kost het

Een vlakke boxspring combinatie is er al vanaf € 40,- per maand of € 2.295,- . Een electrische boxspring al vanaf € 55,- per maand of € 3.495,-. Het topmodel met presidentieel comfort en luxe kost € 70,- per maand of € 4.999,-. Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief btw.

Verschillen

Er is als vanzelfsprekend een verschil in de kwaliteit en comfort van de collectie Lettobeds bedden van Bedrent. Belangrijk om te weten is dat u ieder Lettobed zelf kunt zien, voelen en proberen in onze showroom te Gouderak. Iedere boxspring combinatie wordt voor plaatsing en installatie gecontroleerd op 181 punten. U heeft tot 25 jaar volledige garantie. In geen geval wordt er geproduceerd met goedkope en giftige materialen.

Algemene informatie over boxspringbedden leest u hier.

Levertijd

Bedrent levert Lettobeds boxspring bedden praktisch uit voorraad in een aantal kleuren en afmetingen. Dit betekent dat u na aanvraag binnen circa 10 dagen maximaal kunt genieten van uw nieuwe aankoop. Wanneer er wordt gekozen voor afwijkende kleuren en formaten kan de levertijd oplopen tot 8 weken afhankelijk van het verkozen model. Ieder Lettobed wordt op maat vervaardigd in uw opdracht.

Huren

Een boxspring kopen is een grote uitgave die niet iedereen in 1 keer kan of wil betalen. Het huren of leasen van een boxspring geeft de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand te genieten van het beste slaapcomfort. Zo geniet u van een onbezorgde nachtrust en u houdt u spaargeld over voor ander leuke zaken.

Bestellen

Wanneer u een boxspring naar wens hebt gevonden is bestellen erg eenvoudig. Bij elke boxspring vindt u een keuzemenu waar u de boxspring naar eigen wens kunt samenstellen. Keuzes zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en budget. Na uw keuze vult u uw  persoonlijke gegevens in. U ontvangt vrijwel direct hierna een vrijblijvende offerte per e-mail. U bepaalt zelf het tempo in de afhandeling.

Bezorging

Uw boxspring bed wordt na telefonische afspraak zes dagen per week op uw adres geplaatst en geinstalleerd door een tweetal monteurs. De plaatsing en installatie neemt in de regel circa 30 minuten tijd in beslag. Onze monteurs nemen na afloop alle verpakkingsmaterialen mee. U kunt direct genieten van uw nieuwe Lettobeds boxspring combinatie.

Toppers

Een topper verhoogt het slaapcomfort en is ideaal om de hinderlijke naad tussen 2 éénpersoons matrassen te overbruggen. Een topper is bovendien makkelijk te keren en te verluchten en verhoogt zo de levensduur van uw matras.

Bij een elektrisch verstelbaar bed, kiest u best voor een splittopper. Een splittopper heeft een inkeping waardoor beide zijden apart kunnen bewegen.

Pocketvering

Een pocketveringsmatras bestaat uit honderden veren die elk apart verpakt zijn en hierdoor afzonderlijk kunnen bewegen. Elk van onze pocketveringsmatrassen heeft 7 zones die zorgen voor een optimale verdeling van de drukpunten. Heup en schouders kunnen hierdoor dieper wegzakken en worden minder belast.

Bonellvering

Een bonellvering-of binnenveringsmatras is opgebouwd uit vele, onderling verbonden stalen veren. Door het open interieur heeft deze matras een uitstekend ventilerend vermogen. Bonellveringsmatrassen zijn stevig en duurzaam.

Koudschuim

Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van een koudschuim matras beduidend hoog is. Koudschuim matrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig. Door profielen aan te brengen in het schuim kan men de ligkwaliteit verder optimaliseren.

Fira

FIRA (Furniture Industry Research Association) is een erkend centrum in het Verenigd Koninkrijk waar men testen uitvoert voor de meubelindustrie waaronder de brandtest British Standard 5852.

Oeko-tex

Het OEKO-TEX® Standard 100 label wordt gebruikt om textielproducten te kenmerken die aan een uitgebreide reeks van laboratoriumtesten in erkende en onafhankelijke testinstituten werden onderworpen en het bewijs hebben geleverd geen gevaar op te leveren voor de gezondheid. Het kwaliteitsmerk wordt enkel aan producten toegekend waarvan alle onderdelen vrij zijn van schadelijke stoffen. De testen bestaan uit meer dan 100 verschillende parameters en gaan veel verder dan de wettelijke voorschriften.

Certipur

Certipur is een vrijwillig test-, analyse- en certificatieprogramma voor de milieu-, gezondheids- en veiligheidseigenschappen van polyurethaanschuim dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van beddengoed en gestoffeerde meubelen. Het identificeert stoffen die niet gebruikt mogen worden bij de productie van polyurethaanschuimen en legt strenge bovengrenzen op voor bepaalde componenten.

HR

De juiste benaming voor koudschuim is eigenlijk High Resilience (HR) schuim, ofwel schuim met hoge veerkracht. Koudschuim of HR schuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert.

SG waarde

De SG-waarde is een afkorting en staat voor soortelijk gewicht. De SG-waarde bij toppers en matrassen wordt gebruikt om aan te geven hoeveel kilo schuim er per kubieke meter gebruikt is. Deze SG-waarde wordt vaak vermeld bij polyether, latex en traagschuim matrassen. De SG-waarden beginnen bij een lage SG-waarde van SG20 tot een hoge SG-waarde van SG60

Bij een lage SG-waarde is er minder schuim per kubieke meter gebruikt. Dit betekent dat er minder materiaal en meer lucht in de topper of matras verwerkt is. Hierdoor biedt de topper of matras minder comfort en veerkracht en is de kans op kuilvorming groter. Omdat er veel lucht verwerkt is in matrassen met een lage SG-waarde zijn deze vaak licht van gewicht. Een hoge SG-waarde is juist het tegenovergestelde van een lage SG-waarde: er is meer materiaal en minder lucht in het matras verwerkt. De kwaliteit is hierdoor een stuk hoger. Omdat er veel materiaal verwerkt is in matrassen met een hoge SG-waarden zijn deze vaak zwaarder.

Viscoschuim

Visco-elastisch schuim of traagschuim is een temperatuurgevoelig schuim. Bij lage temperaturen voelt het schuim stevig aan en bij verwarming van het schuim door lichaamswarmte, wordt het zachter. Hierdoor reageert het schuim traag en heeft het tijd nodig om zich optimaal aan te kunnen passen.

Een belangrijk voordeel van visco-elastisch schuim is dat het drukverlagende eigenschappen heeft. Het schuim vormt zich optimaal naar het lichaam en neemt op die manier de druk op spieren en gewrichten weg. Ideaal voor mensen met rugklachten. Het schuim wordt altijd gebruikt als laag op koudschuim of op een pocketvering.

Latex

Een latexmatras biedt een hoge souplesse en volgt perfect de natuurlijke golven van de wervelkolom. Al onze latex matrassen bevatten laterale en verticale verluchtingskanalen voor een goed ventilatie.

7 zones

De matrassen bevatten een kern van thermisch geharde pocketveren. Honderden pocketveren die stuk voor stuk het lichaam individueel ondersteunen. Het matras is verdeeld in 7  zones, zodat u de juiste ondersteuning krijgt bij schouder, rug, bekken en heup. De combinatie van matras, boxspring en topmatras zorgt tenslotte voor een uitgebalanceerd en ongeëvenaard lig-comfort.

Pull back

Bij het verstellen van de boxspring, gaat niet alleen het hoofdeind omhoog, maar beweegt het zitgedeelte ook mee naar achteren, zodat je je rug en bekken altijd optimaal ondersteund worden. Het pull back systeem staat dan ook garant voor een zeer relaxte en ontspannen manier van verstelbaar slapen!

Looptijd

U gaat een overeenkomst aan voor de duur van zestig maanden. Na afloop kunt u een nieuwe boxspring nemen of uw huidige boxspring overnemen tegen een dan te bepalen restwaarde. Dit is ideaal om bijvoorbeeld uw boxspring bed door te geven een uit huis gaande kinderen, familie, vrienden of bekenden. Met een nieuwe topper van enkele honderden euro’s is een Lettobeds boxspring bed praktisch weer als nieuw.

Kosten

U betaalt enkel een vast bedrag per maand zonder bijkomende kosten of verrassingen. Uw nieuwe boxspring wordt gratis geleverd en gemonteerd en ga je verhuizen, dan verhuizen we de boxspring tegen kostprijs naar uw nieuwe woning.

Showroom

Onze showroom is gevestigd in het voormalige raadhuis van de gemeente Gouderak, een rijksmonument uit 1842. Gouderak is centraal gelegen in het groene hart in de driehoek Den Haag Rotterdam en Utrecht, afslag A12 Moordrecht nabij Gouda. U parkeert gratis voor de deur. Bezoek aan onze showroom uitsluitend op afspraak 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur. Op afspraak omdat wij dan ruim voldoende tijd voor u kunnen inplannen voor ontvangst, uitleg en advies. Alle modellen staan in onze showroom.

Kopen

Als vanzelfsprekend kan het boxspring bed naar keuze ook door u zelf worden aangekocht met betaling in eens in plaats van huur met gelijke garantie en service waaronder plaatsing en installatie op uw adres doorgaans binnen 10 werkdagen na order.

Reviews

Bedrent neemt bewust geen deel aan commerciële reviews op het internet. Wij geloven in eigen kracht en kwaliteit en hebben het niet nodig om collega’s, vrienden, familieleden of (on)bekenden te vragen om een positieve review over ons te schrijven, ons te beoordelen met 5 sterren zonder gebruikerservaring onder pseudo namen of via gefingeerde e-mailadressen, of likes te kopen voor Facebook of Instagram zodat het dan lijkt alsof wij meer hot & populair zijn.

Bedrent doet simpelweg waar zij voor staat en wat zij belooft. Wij leveren premium kwaliteit bedden tegen een acceptabele prijs per maand waarbij u kunt rekenen op service en flexibiliteit gedurende de looptijd van de overeenkomst. Daar kan u ons in ieder scenario op aanspreken. Nu en in de nabije toekomst. Niets meer niets minder.

Indien gewenst kunt u altijd nog een bezoek brengen aan onze showroom in Gouderak. Mocht u daarna nog twijfel hebben wie wij zijn en waar wij voor staan kunnen wij u altijd nog in contact brengen met vele tevreden klanten indien gewenst.

Bereikbaarheid

Wij staan 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur tot uw beschikking per e-mail of telefoon voor uitleg en advies. Bel 085-8769361 of stuur een e-mail naar info@bedrent.nl.

Klachten

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Bedrent. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Toch kan het soms gebeuren dat er iets mis gaat in systemen, in de afhandeling of bij onze logistieke partners. Op voorhand onze excuses daarvoor.

Wij lossen graag eventuele klachten op. Neem contact op per telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag beschikbaar vanaf 09.00 tot 21.00 uur.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Geen probleem en stuur een brief of e-mail ter attentie van de directie van Bedrent.

In ieder scenario krijgt u binnen maximaal vijf werkdagen antwoord. Bent u nog steeds niet tevreden? Dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen bij een geschillencommissie naar keuze. Wij respecteren iedere uitspraak.

 

Bekijk nu onze modellen