Lettobeds

Lettobeds. Quality Beds & More

Het modulaire boxspring bed van LETTOBEDS. Een op en top premium kwaliteit boxspring bed gemaakt van de beste (circulaire) materialen voor maximaal slaapcomfort en een lange levensduur met 25 jaar garantie.

Ieder LETTOBEDS wordt standaard geleverd met hoofdbord, matrassen, toppers en handige opbergvakken voor tablets, boek of mobiele telefoon.
Je stelt het bed samen zoals jij dat wilt. Je kunt starten met een basis vlakke boxspring. Ieder moment kan je besluiten om je LETTOBEDS te upgraden en zelfs te wijzigen qua aanzicht, kleur en ligcomfort.

Een vlakke boxspring wordt elektrisch verstelbaar met de LETTOBEDS App. Een glas water, wekker, krant of boek krijgt voortaan een vaste plek op verstelbare bedtafels, maar het kan echt nog chiller.

De achterwand van het hoofdbord verandert van vlak naar modern streepdesign, luxe kussens, ruiten motief met ingenaaide, chique knopen of een hip, oversized kussen over de volle breedte.

De kleur is op ieder moment zo te wijzigen. Ideaal wanneer je toe bent aan verandering. Jouw boxspring verandert gewoon met je mee. Altijd en alleen wanneer jij dat wil, en met slechts 1 muisklik op basis van koop of lease vanaf € 35,- per maand.

 

Lettobeds.com
Via De Marina 16
Genova, San Benigno
Italy