Lettobeds

Lettobeds. Quality Beds & More

Lettobeds ontwikkelt en produceert in eigen beheer premium kwaliteit boxsprings met natuurlijke materialen en met een circulaire doelstelling. Ieder Lettobeds combinatie staat garant voor jarenlang slaapcomfort op het hoogste niveau en met 25 jaar garantie op framebreuk en vering. Download hier de brochure Lettobeds brochure 2021

De collectie bestaat uit zes modellen die zowel vlak als elektrisch instelbaar zijn te leveren, en op ieder moment zijn te upgraden of te wijzigen qua aanzicht, kleur en ligcomfort. Ideaal wanneer u aan verandering toe bent. Hoofdborden zijn standaard aan de achterzijde gestoffeerd en deelbaar voor transport.

Instap modellen dragen al het predicaat ‘ Classe Superiori‘ voor kwaliteit, ligcomfort en afwerking. ‘ Classe Presidenziale ‘ modellen laten zich met praktisch niets vergelijken. Naast bedden levert Lettobeds ook hoogwaardige matrassen, toppers, handige accessoires en luxe bedtextiel.

Combinaties zijn te koop vanaf € 1.795,- of € 25,- via private lease van Bedrent.nl. Lettobeds zelf zien, ervaren, voelen en/of proefliggen alvorens te bestellen? Bezoek onze showroom 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur in Gouderak, of op zaterdagen een concept store in uw omgeving.