Werkwijze

Bedrent levert premium kwaliteit boxspring bedden met een circulaire doelstelling van het merk Lettobeds brochure 2021 praktisch uit voorraad tegen betaling per maand vanaf € 50,- inclusief btw op basis van een te sluiten huurovereenkomst voor de duur van zestig maanden, ofwel private lease of boxspringlease. Daar ligt u niet wakker van!

Wij tonen bewust onze bedden ‘ naked ‘ dus zonder camouflage van bedtextiel, dekbedden, kussens en/of plaids. Wat u ziet is wat u echt krijgt. Laat u niet misleiden door prachtige foto’s van opgemaakte bedden en/of goedkope prijzen. Kwaliteit in slaapcomfort heeft een prijs. Goedkoop is duurkoop.

Waar andere aanbieders uw persoonsgegevens verkopen dan wel overdragen aan derden partijen doet Bedrent dit alles zelf in eigen beheer of werkt samen met een gespecialiseerde partner afhankelijk van het profiel van de aanvrager. Wij zijn van niemand afhankelijk en werken niet samen met (voorschot)banken. U sluit een rechtstreekse overeenkomst met Bedrent of een gespecialiseerde partner. In ieder scenario zijn en blijven wij altijd uw aanspreekpunt. U blijft onze gewaardeerde klant.

Met een bed van Bedrent levert u ook een actieve bijdrage aan een beter milieu voor ons allen. Recylce, Reuse, Reduce!

Bestel veilig online

U stelt zelf het door u gewenste boxspring bed samen met enkele keuzes zoals vlak of electrisch, afmeting, kleur, comfort en bedrag per maand.

Iedere boxspring set wordt compleet geleverd en bestaat uit 2 geveerde boxsprings vlak of electrisch verstelbaar, 2 pocket vering matrassen medium of hard, 1 luxe matrastopper, 1 gestoffeerd hoofdbord en optioneel uitstapverlichting.

Veilig online leasen doe je bij Bedrent. U doet veilig en betrouwbaar zaken. Wij vragen geen borg of aanbetaling.

Offerte per e-mail

Na verzending van het online aanvraagformulier volgt vrijwel direct offerte per e-mail. De offerte beschrijft de boxspring en het bedrag per maand van uw keuze in de vorm van een overeenkomst voor huur voor de duur van 60 maanden. Daarmee heeft u zekerheid in vaste kosten per maand op slaapcomfort en een gezonde nachtrust zonder verdere verrassingen.

Bezoek showroom

Voorafgaand aan uw keuze kunt u indien gewenst een afspraak maken voor bezoek aan onze showroom in Gouderak. Hier kunt u alle modellen zelf zien, voelen en proef liggen om zo verschillen in comfort en afwerking te ervaren. Indien gewenst adviseren wij u ook bij uw keuze.

Afhandeling

In geval u rechtstreeks offerte van ons ontvangt kunt u de offerte 24/7 online accorderen door in te loggen op onze website. Tevens kunt u 24/7 per e-mail of upload zaken aanleveren die eventueel benodigd zijn voor een verdere afhandeling zoals kopie bewijs van inkomen, kopie legitimatiebewijs, afschrift (internet)bankieren en kopie bankpas.

Indien uw aanvraag wordt afgehandeld door onze financieringspartner ontvangt u offerte per e-mail met verdere instructies hoe te handelen om te komen tot een succesvolle afronding met levering en montage van het door u gewenste bed.

Indien uw dossier compleet is aangeleverd neemt dit doorgaans enkele uren in beslag om zaken te beoordelen door een team van ervaren acceptanten. Bij finaal akkoord ontvangt u bericht per e-mail en wordt levering voorbereid.

Plaatsing en installatie

Na het finaal akkoord wordt binnen kort tijdsbestek telefonisch een afspraak gemaakt voor plaatsing en installatie op uw adres. Wij streven ernaar om u binnen circa 10 werkdagen te voorzien van uw boxspring. Op locatie worden verpakkingsmaterialen voor u afgevoerd en tekent u na afloop voor levering. De huurovereenkomst met betalingsverplichting start na levering en u betaalt iedere maand vooraf de huur aan Bedrent of de gespecialiseerde partner.

Herroepingsrecht

U heeft 14 dagen na de dag waarop u de leaseovereenkomst met ons heeft afgesloten het recht om af te zien van de overeenkomst. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping  Modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Let bij herroeping wel goed op het volgende: Zodra u bij ons hebt aangegeven een bed te willen leasen gaan wij voor u aan de slag met het fabriceren van uw bed. Op de website heeft u aangegeven hoe het bed eruit moet zien (welke afmetingen, kleur, wat voor matras etc). Heb bed wordt dus op uw verzoek gemaakt. Wanneer u besluit om binnen de 14 dagen alsnog af te zien van de leaseovereenkomst mogen wij de gemaakte kosten voor het maken en eventueel monteren van het bed bij u in rekening brengen. Dit komt al gauw neer op zo’n 30 á 50% van het totale bedrag wat het bed kost om te maken. Op de productpagina’s ziet u de prijzen van het bed weergegeven.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden geen kosten in rekening gebracht voor de terugbetaling.

U kunt ook gebruikmaken van het Modelformulier_voor_herroeping – 2020-11-02T151419.192 voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Betaal via iDeal

Indien uw aanvraag positief wordt afgerond gaat u een betalingsverplichting aan voor de duur van 60 maanden. De hoogte van de betaling per maand wordt bepaald door de keuze boxspring. Hoogtes varieren vanaf € 50,- tot € 100,- per maand. Indien de lease is aangegaan met Bedrent ontvangt u iedere maand vooraf een factuur per e-mail die u zelf dient te voldoen binnen de gestelde termijn via een iDeal betaling van onze Payment Provider. U kunt eveneens inloggen op onze Customer Portal met uw zelf verkozen wachtwoord om facturen te downloaden en betalingen te verrichten met iDeal. Betalingen worden praktisch realtime verwerkt.

U ontvangt reminders om tijdig te betalen per e-mail. Indien u niet op tijd heeft betaald ontvangt u een tweetal betalingsherinneringen per e-mail en post. Indien betaling uitblijft volgt een formele in gebreke stelling per e-mail en post. Daarna zijn wij procedureel gehouden om de vordering dan over te dragen aan een credit management organisatie. Vanaf dat moment zijn wij niet langer uw aanspreekpunt. Ons advies is om tijdig zorg te dragen voor betaling en bij vertraging contact op te nemen. Ga geen (extra) betalingsverplichting aan wanneer u problemen voorziet of ervaart.

Indien de lease is aangegaan met de gespecialiseerde partner is sprake van een praktisch identiek proces waarbij u ook de keuze kunt maken om te betalen via automatische incasso.

Acceptatie voorwaarden

In principe komt iedereen met een aantoonbaar inkomen uit arbeid van 18 tot 65 jaar in aanmerking om een offerte aanvraag te doen. De afdeling acceptatie kijkt specifiek of er maandelijks voldoende betaalcapaciteit is om verantwoord een huurverplichting aan te gaan voor een periode van zestig maanden met Bedrent.

Het heeft geen zin om een aanvraag te doen wanneer u beschikt over een WWB, WW of Wajong uitkering, problematische schulden ervaart, onder bewind of curatele staat of in de schuldsanering zit (SR). Wij kunnen u niet van dienst zijn.

Meer informatie over de voorwaarden leest u op de pagina over het acceptatiebeleid. Bij Bedrent wordt alleen betaald voor het gebruiksrecht en wordt het product geen eigendom. Deze vorm is niet vergunningplichtig onder het aanbieden van krediet.

Niet huren maar kopen

Als vanzelfsprekend kan het boxspring bed naar keuze ook door u zelf worden aangekocht via de website van Lettobeds met betaling in eens in plaats van huur met gelijke garantie en service waaronder plaatsing en installatie op uw adres doorgaans binnen 10 werkdagen na order.

Wij accepteren alle gangbare (credit)cards in onze showroom. Online kunt u betalen met i-Deal, Bankcontact, Banktransfer, Sofort, Giropay en PayPal.

Klachten

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Bedrent. Wij lossen graag eventuele klachten op. Neem contact op per telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag beschikbaar vanaf 09.00 tot 21.00 uur.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Geen probleem en stuur een brief of e-mail ter attentie van de directie van Bedrent. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

In ieder scenario krijgt u binnen maximaal vijf werkdagen antwoord. Bent u nog steeds niet tevreden? Dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen bij een geschillencommissie naar keuze. Wij respecteren iedere uitspraak.

Aangenaam Bedrent

Veilig en online leasen doe je bij Bedrent. U doet veilig en betrouwbaar zaken. Wij vragen geen borg of aanbetaling en incasseren niet van uw rekening. Aangenaam. Bedrent.

Meer dan de helft van onze tevreden klantenkring bezit een eigen woning en heeft bewust de keuze gemaakt voor Bedrent omwille van ons assortiment, prijs, kwaliteit en ongeëvenaarde top services.

 

Boxspringlease
Boxspringlease

Bed leasen

Bed op afbetaling

Bedrent Boxsprings leasen Bed in termijnen betalen  Bedlease Lease boxspring

Bed betalen in termijnen

Bedden op afbetaling

Boxspring huren bed kopen op afbetaling

Bed per maand betalen

Bedden kopen op afbetaling

Bedden lease en Bedden leasen doe je allemaal bij Bedrent. Specialist in boxspringlease.