Werkwijze

Bedrent levert premium kwaliteit boxspring bedden van het merk Lettobeds EU Collection 2020 praktisch uit voorraad tegen betaling per maand vanaf € 25,- inclusief btw op basis van een te sluiten huurovereenkomst voor de duur van zestig maanden, ofwel private lease of boxspringlease. Daar ligt u niet wakker van!

Bestel online

U stelt zelf het door u gewenste boxspring bed samen met enkele keuzes zoals vlak of electrisch, afmeting, kleur, comfort en bedrag per maand.

Iedere boxspring set wordt compleet geleverd en bestaat uit 2 geveerde boxsprings vlak of electrisch verstelbaar, 2 pocket vering matrassen medium of hard, 1 luxe matrastopper, 1 gestoffeerd hoofdbord en optioneel uitstapverlichting.

Offerte per e-mail

Na verzending van het online aanvraagformulier volgt vrijwel direct offerte per e-mail. De offerte beschrijft de boxspring en het bedrag per maand van uw keuze in de vorm van een overeenkomst voor huur voor de duur van 60 maanden. Daarmee heeft u zekerheid in vaste kosten per maand op slaapcomfort en een gezonde nachtrust zonder verdere verrassingen.

Bezoek showroom

Voorafgaand aan uw keuze kunt u indien gewenst een afspraak maken voor bezoek aan onze showroom in Gouderak. Hier kunt u alle modellen zelf zien, voelen en proef liggen om zo verschillen in comfort en afwerking te ervaren. Indien gewenst adviseren wij u ook bij uw keuze.

Afhandeling

U kunt de offerte 24/7 online accorderen door in te loggen op onze website met de toegestuurde gebruikersnaam en wachtwoord. Tevens kunt u 24/7 per e-mail zaken aanleveren die benodigd zijn voor een verdere afhandeling zoals kopie bewijs van inkomen, kopie legitimatiebewijs, afschrift (internet)bankieren en kopie bankpas.

Indien uw dossier compleet is aangeleverd neemt dit doorgaans enkele uren in beslag om zaken te beoordelen door een team van ervaren acceptanten. Bij finaal akkoord ontvangt u bericht per e-mail en wordt levering voorbereid.

De wet koop op afstand is niet van toepassing. U bestelt een boxspringcombinatie op maat.

Plaatsing en installatie

Na het finaal akkoord wordt binnen kort tijdsbestek telefonisch een afspraak gemaakt voor plaatsing en installatie op uw adres. Wij streven ernaar om u binnen circa 10 werkdagen te voorzien van uw boxspring. Op locatie worden verpakkingsmaterialen voor u afgevoerd en tekent u na afloop voor levering. Dat is ook het moment dat de huurovereenkomst formeel start en u iedere maand huur betaalt aan Bedrent.

Betaal via iDeal

Indien uw aanvraag positief wordt afgerond gaat u een betalingsverplichting aan voor de duur van 60 maanden. De hoogte van de betaling per maand wordt bepaald door de keuze boxspring. Hoogtes varieren vanaf €25,- tot € 70,- per maand. Iedere maand ontvangt u vooraf een factuur per e-mail die u zelf dient te voldoen binnen de gestelde termijn via een iDeal betaling van onze Payment Provider. U kunt eveneens inloggen op onze Customer Portal met uw zelf verkozen wachtwoord om facturen te downloaden en betalingen te verrichten met iDeal. Betalingen worden praktisch realtime verwerkt.

U ontvangt reminders om tijdig te betalen per e-mail. Indien u niet op tijd heeft betaald ontvangt u een tweetal betalingsherinneringen per e-mail en post. Indien betaling uitblijft volgt een formele in gebreke stelling per e-mail en post. Daarna zijn wij procedureel gehouden om de vordering dan over te dragen aan een credit management organisatie. Vanaf dat moment zijn wij niet langer uw aanspreekpunt. Ons advies is om tijdig zorg te dragen voor betaling en bij vertraging contact op te nemen. Ga geen (extra) betalingsverplichting aan wanneer u problemen voorziet of ervaart.

Acceptatie voorwaarden

In principe komt iedereen met een aantoonbaar inkomen uit arbeid van 18 tot 65 jaar in aanmerking om een offerte aanvraag te doen. De afdeling acceptatie kijkt specifiek of er maandelijks voldoende betaalcapaciteit is om verantwoord een huurverplichting aan te gaan voor een periode van zestig maanden met Bedrent.

Het heeft geen zin om een aanvraag te doen wanneer u beschikt over een WWB, WW of Wajong uitkering, problematische schulden ervaart, onder bewind of curatele staat of in de schuldsanering zit (SR). Wij kunnen u niet van dienst zijn.

Meer informatie over de voorwaarden leest u op de pagina over het acceptatiebeleid. Bij Bedrent wordt alleen betaald voor het gebruiksrecht en wordt het product geen eigendom. Deze vorm is niet vergunningplichtig onder het aanbieden van krediet.

Niet huren maar kopen

Als vanzelfsprekend kan het boxspring bed naar keuze ook door u zelf worden aangekocht via de website van Lettobeds met betaling in eens in plaats van huur met gelijke garantie en service waaronder plaatsing en installatie op uw adres doorgaans binnen 10 werkdagen na order.

Wij accepteren alle gangbare (credit)cards in onze showroom. Online kunt u betalen met i-Deal, Bankcontact, Banktransfer, Sofort, Giropay en PayPal.

Herroepingsrecht

Voor onze diensten die binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen volledig zijn uitgevoerd geldt dat deze zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht. Deze uitzondering geldt alleen indien de dienst van start is gegaan met uitdrukkelijke instemming van de consument die hierbij verklaard heeft afstand te doen van zijn herroepingsrecht. U wordt hier in ons bestelproces ook op gewezen.

Klachten

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Bedrent. Wij lossen graag eventuele klachten op. Neem contact op per telefoon of e-mail. Wij zijn iedere werkdag beschikbaar vanaf 09.00 tot 21.00 uur.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Geen probleem en stuur een brief of e-mail ter attentie van de directie van Bedrent. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

In ieder scenario krijgt u binnen maximaal vijf werkdagen antwoord. Bent u nog steeds niet tevreden? Dan heeft u de mogelijkheid om uw klacht voor te leggen bij een geschillencommissie naar keuze. Wij respecteren iedere uitspraak.

 

Bekijk nu onze modellen