Persbericht

 ‘ Private lease waar je niet wakker van ligt‘

Bedrent introduceert een nieuw high service concept voor huur of boxspringlease van premium kwaliteit boxspring bedden en matrassen voor consumenten van het merk Lettobeds onder de naam Bedrent.nl

Consumenten kunnen via de website Bedrent.nl een operationele huurovereenkomst  sluiten voor plaatsing en installatie van een boxspring combinatie naar keuze of alleen een matras voor een vast bedrag per maand. Er vindt geen toetsing of registratie plaats bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

De collectie boxspring combinaties bestaat uit drie modellen die zowel vlak als elektrisch instelbaar zijn te leveren. Het instap model Astor draagt al het predicaat ‘ Classe Superiori‘ voor ligcomfort en afwerking en kost € 25,- per maand.  Het topmodel Vittoria met pull back technologie en draadloze bediening kost € 55,- per maand. Matrassen worden aangeboden vanaf € 5,- per maand.

Lettobeds zijn eenvoudig uit elkaar te halen, materialen zijn recyclebaar en onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen en herbruikbaar. Bedrent.nl levert zo een bijdrage aan de circulaire economie.

Bedrent.nl handelt aanvragen zelf af, blijft enig aanspreekpunt en waakt zorgvuldig over de belangen van consumenten. Iedere combinatie is voor aflevering gecontroleerd op 181 punten en staat garant voor jarenlang slaapcomfort op het hoogste niveau.

Naast de website heeft Bedrent.nl ook een showroom midden in het groene hart van Nederland, onder de rook van Gouda. Een voormalig raadhuis en rijksmonument uit 1842 in de plaats Gouderak is ingericht als showroom en kantoor van Bedrent. Consumenten kunnen op afspraak langskomen voor gratis advies en de collectie Lettobeds zien, voelen en uitproberen.

De website www.bedrent.nl is 7 dagen per week geopend en aanvragen worden 24/7 online afgehandeld.  Iedereen van 18 tot 65 jaar met een regulier inkomen is welkom om een aanvraag te doen. Consumenten die zelf willen kopen zijn als vanzelfsprekend ook van harte welkom bij Bedrent en kunnen betalen met i-Deal, pin of bankoverschrijving.

 ‘ Elk jaar een nieuw bed ‘

Eenvoudig kleur en design van je bed aanpassen

Iedereen is het erover eens dat een goed bed belangrijk is. Aangezien je er dagelijks 6 à 7 uur op doorbrengt, is het een essentieel ingrediënt om de volgende dag uitgerust je dag te beginnen. Echter, een goed bed is vaak ook een grote aanschaf en dus een investering voor langere tijd. En terwijl we ons interieur vaak om de paar jaar veranderen, doen we makkelijk 20 à 30 jaar met hetzelfde bed. De comfortabele boxsprings van Lettobeds garanderen een lange levensduur, maar zijn wel in een handomdraai te veranderen van kleur en design. Zo behoud je je eigen vertrouwde bed, maar ziet het er weer compleet nieuw uit.

De collectie van Lettobeds bestaat uit premium kwaliteit boxspringbedden die jarenlang slaapcomfort en levensduur garanderen. Echter, dat hoeft niet te betekenen dat je zo’n 25 jaar in precies hetzelfde bed hoeft te slapen. Doordat de kleur en het dessin van zowel de ombouw als het hoofdbord kunnen worden aangepast, geeft je je bed in een handomdraai een compleet nieuwe look. Er is keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren en 5 designs, dus genoeg mogelijkheden om je bed regelmatig te vernieuwen.

Comfort upgraden
De bedden van Lettobeds zijn niet alleen makkelijk van look te veranderen, ook kun je het comfort eenvoudig upgraden. Zo is het mogelijk om een vlak bed op een later moment alsnog elektrisch verstelbaar te maken, met een handige bediening via een app op je smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om je bed van een luxere topper of matras te voorzien, of om het aan beide kanten uit te breiden met een bijpassende bedtafel of opbergvak.

Alle Lettobeds worden gratis geplaatst en geïnstalleerd en zijn leverbaar binnen 10 dagen. Prijzen vanaf € 1795,- of € 25,- per maand met private lease van Bedrent.

Lettobeds is online te bezoeken via www.lettobeds.nl; Daarnaast is het mogelijk om te komen proefliggen in de showroom in Gouderak (Dorpsstraat 52) en vanaf 26 december 2019 ook in de concept store in Weert aan de Maastraat 36A.

Meer informatie:

Bedrent.nl
Postbus 25
2830 AA Gouderak
E info@bedrent.nl
T 085-8769361

 

 

 

Bekijk nu onze modellen