Persbericht

 ‘ Private lease waar je niet wakker van ligt‘

Bedrent introduceert een nieuw high service concept voor huur of boxspringlease van premium kwaliteit boxspring bedden en matrassen voor consumenten van het merk Lettobeds onder de naam Bedrent.nl

Consumenten kunnen via de website Bedrent.nl een operationele huurovereenkomst  sluiten voor plaatsing en installatie van een boxspring combinatie naar keuze of alleen een matras voor een vast bedrag per maand. Er vindt geen toetsing of registratie plaats bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

De collectie boxspring combinaties bestaat uit drie modellen die zowel vlak als elektrisch instelbaar zijn te leveren. Het instap model Astor draagt al het predicaat ‘ Classe Superiori‘ voor ligcomfort en afwerking en kost € 35,- per maand.  Het topmodel Vittoria met pull back technologie en draadloze bediening kost € 55,- per maand. Matrassen worden aangeboden vanaf € 5,- per maand.

Lettobeds zijn eenvoudig uit elkaar te halen, materialen zijn recyclebaar en onderdelen zijn afzonderlijk te vervangen en herbruikbaar. Bedrent.nl levert zo een bijdrage aan de circulaire economie.

Bedrent.nl handelt aanvragen zelf af, blijft enig aanspreekpunt en waakt zorgvuldig over de belangen van consumenten. Iedere combinatie is voor aflevering gecontroleerd op 181 punten en staat garant voor jarenlang slaapcomfort op het hoogste niveau.

Naast de website heeft Bedrent.nl ook een showroom midden in het groene hart van Nederland, onder de rook van Gouda. Een voormalig raadhuis en rijksmonument uit 1842 in de plaats Gouderak is ingericht als showroom en kantoor van Bedrent. Consumenten kunnen op afspraak langskomen voor gratis advies en de collectie Lettobeds zien, voelen en uitproberen.

De website www.bedrent.nl is 7 dagen per week geopend en aanvragen worden 24/7 online afgehandeld.  Iedereen van 18 tot 65 jaar met een regulier inkomen is welkom om een aanvraag te doen. Consumenten die zelf willen kopen zijn als vanzelfsprekend ook van harte welkom bij Bedrent en kunnen betalen met i-Deal, pin of bankoverschrijving.

 

Meer informatie:

Bedrent.nl
Postbus 25
2830 AA Gouderak
E info@bedrent.nl
T 085-8769361

 

 

Bekijk nu onze modellen