Werken bij Bedrent

Wil je deel uitmaken van een dynamisch, groeiend bedrijf? Kom bij het team en help ons vorm te geven aan de toekomst.

Bedrent is een innovatief start-up label en onderdeel van een soort fintech onderneming Met zelf ontwikkelde internet architectuur worden nieuwe business to consumer internet concepten ontwikkeld en geexploiteerd.

Met ruim 35 jaar overall ervaring in het bedrijfsleven zijn wij een betrouwbare partner voor zowel ondernemingen als particuliere klanten. Of je nu één boxspring combinatie nodig hebt of een compleet hotel moet voorzien van onze bedden: het is onze missie om je elk boxspring bed (ongeacht het model), altijd en overal – aan te bieden.

Meer dan een baan

Natuurlijk bieden wij goede salarissen, een bonusregeling en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Maar die zaken bepalen de sfeer niet. Werken bij Bedrent betekent werk waar je plezier in hebt. Bij een werkgever waar je trots op kunt zijn. En die je helpt het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen.

De verse Illy koffie of koude flesjes Aquapanne water dragen ongetwijfeld bij. Belangrijker is dat we mensen ruimte en vertrouwen geven en je een bijdrage levert. Zodat een ieder kan doen waar hij of zij het beste in is en elke dag weer hét verschil kan maken. Daarin is ook de balans tussen werk en privé belangrijk.

Vacatures

Geen

Vragen over werken bij Bedrent? Stuur een e-mail naar info@bedrent.nl en vraag naar openstaande vacatures.