Support

Informatie over bezorgdag en tijdstip

Plaatsing en installatie van onze boxspring bedden is uitbesteed aan een logistieke dienstverlener. Niets wijst op Bedrent bij levering. In de regel wordt uw nieuwe boxspring bed binnen circa 10 werkdagen na ontvangst van uw eerste factuur en betaling geleverd onder voorbehoud onvoorziene omstandigheden of bestelling in een afwijkende kleur of formaat.

U ontvangt per e-mail een link naar de website van onze logistiek dienstverlener om zelf een voorkeur datum en tijdstip te selecteren. Wanneer er geen online afspraak wordt gemaakt wordt u gebeld voor het inplannen van een afspraak.

U kunt op de dag van levering navraag doen voor een meer exact tijdstip. Bellen heeft pas zin wanneer er een concrete afspraak met u is gemaakt. Vermeldt altijd uw postcode, huisnummer en eventueel ons referentienummer.

Plaatsing en installatie neemt gemiddeld circa 30 tot 45 minuten tijd in beslag onder voorbehoud onvoorziene omstandigheden op locatie. U tekent bij aflevering voor de goede ontvangst.

Heeft u twijfel of de monteurs op uw locatie goed uit de voeten kunnen of woont u hoger dan een 4e etage zonder lift? Neem dan direct per e-mail of telefoon contact met ons op.

Laat ons iets weten

Is plaatsing of installatie niet verlopen zoals u dit had verwacht, of heeft u iets op te merken over de werkwijze en communicatie door de medewerkers ? Laat ons dit weten. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en service. Van iedere ervaring willen wij leren. Door u verstrekte informatie wordt doorgeleid naar het management van de logistieke dienstverlener.

Voor het eerste gebruik van matras

Na levering is het normaal dat de matras of topmatras in het begin vrij stug aanvoelt. Het duurt normaal ongeveer één maand voordat het lichaam gewend is aan de nieuwe eigenschappen van de matras en de matras gewend is aan het lichaam.

Alle nieuwe matrassen hebben hun eigen specifieke geur. Deze geur verdwijnt na verloop van tijd. Door de matras te luchten, kan je dit proces wel versnellen.

Ligplekvorming

Voor matrassen en topmatrassen geldt dat bij normaal gebruik een plaatselijk hoogteverlies (contourvorming) tot 2 cm een acceptabel verschijnsel is en een dergelijk hoogteverlies valt derhalve buiten de garantie. Na 3 jaar bij normaal gebruik is een plaatselijk hoogteverlies (ligplekvorming) tot 3,0 cm een normaal verschijnsel. Door normaal gebruik van het matras verliest het enige vorm en ondersteuning. Dit verlies is normale slijtage en valst derhalve niet onder de garantievoorwaarden. Dit betekent dat klachten met ligplekvorming kleiner dan 3,0 cm niet onder de garantieregeling vallen.

Handleiding plaatsing en installatie

Download hier de handleiding  voor vlakke of electrische boxsprings.

Vlakke boxsprings

Manual Lettobeds vlakke boxspring

Electrische boxsprings

Manual Lettobeds electrische boxsprings

Bedmotoren

Manual Lettobeds Bedmotor type I

Lettobeds Manual Bedmotor type II

Gebruiksaanwijzing App AB Lettobeds

Werking App

Garantie

Let op! Garantie op framebreuk en overigen vervalt door ondeskundig gebruik, zelf verplaatsen van het boxspring bed of demonteren van motoren of afstandbediening.

Ga nooit op het hoofd- of voeteneinde zitten van een electrisch verstelbare boxspring wanneer die niet volledig vlak is.