Support

Informatie over bezorgdag en tijdstip

Levering en montage van onze boxspring bedden is uitbesteed aan een logistieke dienstverlener die volgens werkafspraken uitsluitend gecertificeerde dan wel getrainde en ervaren meubelmonteurs inzet voor onze bedden. Dit neemt gemiddeld circa 45 tot maximaal 60 minuten tijd in beslag. U tekent bij aflevering voor de goede ontvangst.  Niets wijst op Bedrent bij levering. In de regel wordt uw nieuwe boxspring bed binnen circa 10 werkdagen na ontvangst van uw eerste factuur en betaling geleverd onder voorbehoud onvoorziene omstandigheden of bestelling in een afwijkende kleur of formaat.

U ontvangt per e-mail of telefoon bericht van onze logistiek dienstverlener om een datum af te stemmen voor levering en montage op uw adres.

U kunt op de dag van levering navraag doen voor een meer exact tijdstip via telefoonnummer 085-8769361 of e-mail info@bedrent.nl . Bellen of e-mailen heeft pas zin wanneer er een concrete afspraak met u is gemaakt. Vermeldt altijd uw postcode, huisnummer en ons referentienummer.

Heeft u twijfel of de monteurs op uw locatie goed uit de voeten kunnen of woont u hoger dan een 4e etage zonder lift? Neem dan direct per e-mail of telefoon contact met ons op.

Laat ons iets weten

Is plaatsing of installatie niet verlopen zoals u dit had verwacht, of heeft u iets op te merken over de werkwijze en communicatie door de medewerkers ? Laat ons dit weten. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en service. Van iedere ervaring willen wij leren. Door u verstrekte informatie wordt doorgeleid naar het management van de logistieke dienstverlener.

Heeft u geen e-mail ontvangen en/of is de voorgestelde datum van levering langer dan 10 dagen na heden? Neem dan contact op met 085-8769361  en verzoek om eerdere levering en/of stuur ons een e-mail met dit verzoek. Onze logistieke partner behoort volgens gemaakte werkafspraken in de regel binnen 10 (werk)dagen te leveren en te monteren onder voorbehoud calamiteiten en voorwaarde dat het bestelde product uit de voorraad kan worden geleverd.

Voor het eerste gebruik van matras

Na levering is het normaal dat de matras of topmatras in het begin vrij stug aanvoelt. Het duurt normaal ongeveer één maand voordat het lichaam gewend is aan de nieuwe eigenschappen van de matras en de matras gewend is aan het lichaam.

Alle nieuwe matrassen hebben hun eigen specifieke geur. Deze geur verdwijnt na verloop van tijd. Door de matras te luchten, kan je dit proces wel versnellen.

Ligplekvorming

Voor matrassen en topmatrassen geldt dat bij normaal gebruik een plaatselijk hoogteverlies (contourvorming) tot 2 cm een acceptabel verschijnsel is en een dergelijk hoogteverlies valt derhalve buiten de garantie. Na 3 jaar bij normaal gebruik is een plaatselijk hoogteverlies (ligplekvorming) tot 3,0 cm een normaal verschijnsel. Door normaal gebruik van het matras verliest het enige vorm en ondersteuning. Dit verlies is normale slijtage en valst derhalve niet onder de garantievoorwaarden. Dit betekent dat klachten met ligplekvorming kleiner dan 3,0 cm niet onder de garantieregeling vallen.

Handleiding plaatsing en installatie

Download hier de handleiding  voor vlakke of electrische boxsprings.

Vlakke boxsprings

Manual Lettobeds vlakke boxspring

Electrische boxsprings

Manual Lettobeds electrische boxsprings

Bedmotoren

Manual Lettobeds Bedmotor type I

Lettobeds Manual Bedmotor type II

Gebruiksaanwijzing App AB Lettobeds

Werking App

Garantie

Let op! Garantie op framebreuk en overigen vervalt door ondeskundig gebruik, zelf verplaatsen van het boxspring bed of demonteren van motoren of afstandbediening.

Ga nooit op het hoofd- of voeteneinde zitten van een electrisch verstelbare boxspring wanneer die niet volledig vlak is.