Nieuwsflits

Geachte relatie,

Hierbij informeren wij u over een administratieve wijziging die per heden ingaat voor de door u gesloten huurovereenkomst met Bedrent.

Onder verwijzing naar onze algemene voorwaarden worden huurovereenkomsten overgedragen aan en afgehandeld door debiteurenbeheer van samenwerkende partner Elbuco Finance. Elbuco Finance is de holding en leasepartner achter meerdere meubelbedrijven en fietswinkels en heeft 50 jaar ervaring met huur en lease, en opereert onder de naam ServiceCareCenter

Vanaf heden draagt ServiceCarCenter zorg voor de maandelijkse facturatie van de verschuldigde maandtermijn. Vanaf die datum betaalt u ook rechtstreeks aan ServiceCareCenter gedurende de resterende looptijd van uw overeenkomst.

ServiceCareCenter is uw contact voor administratieve vragen over de leaseovereenkomst, betalingen en eventuele aanpassingen van persoonlijke gegevens. ServiceCareCenter is te bereiken op telefoonnummer 088-712 9090 of per e-mail  klantenservice@servicecarecenter.nl.

Betaling aan ServiceCareCenter kan plaatsvinden via automatische incasso, overschrijving of via toezending van een acceptgiro. U kunt in overleg met ServiceCareCenter zelf bepalen hoe en op welke datum u een betaling verricht in de maand.

Door uitbesteding van huurovereenkomsten kan Bedrent zich meer focussen op de beoogde groei van de onderneming met ontwikkeling en productie van premium kwaliteit bedden  vanuit onze nieuwe fabriek in Hongarije met de circulaire doelstelling recycle, reduce en reuse.

Bedrent blijft graag uw aanspreekpunt in de toekomst voor service, en zeker ook voor een nieuw te leveren bed aan u, of in- of overname van uw bestaande bed na afloop van de huidige overeenkomst.

Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geinformeerd en wensen u een fijne zomerperiode toe.

Hartelijke groet,

Bedrent
Helpcentre