Nieuw huis nieuw bed

U heeft een nieuw huis gevonden? Van harte gefeliciteerd!

Er komt veel kijken bij een verhuizing. Een goede voorbereiding en voldoende budget is een vereiste. Vaak zijn er ook nog specifieke en logische wensen ten aanzien van afwerking, inrichting en/of verbouwing van uw nieuwe huis.

Geen budget toch budget

Onderzoek leert dat veel consumenten de aanschaf van een nieuw bed beschouwen als sluitpost of latere zorg bij verhuizing.  Het oude bed verhuist vaak mee om de simpele reden dat de kosten voor afwerking, inrichting en/of verbouwing  toch tegen vallen. Die laatste euro’s van het beschikbare budget blijken dan niet langer beschikbaar voor (noodzakelijke) aanschaf van een nieuw bed.

Betaal voor gebruik per maand

Bedrent biedt een moderne oplossing waarbij uw nieuwe droomhuis volledig kan worden afgewerkt, ingericht en/of verbouwd volgens uw budget en inclusief een premium kwaliteit boxspring bed zonder zelf duizenden euro’s extra uit te geven ten koste van de afwerking, inrichting en/of verbouwing.

Deze moderne oplossing is bekend uit de automotive branche waarbij inmiddels ruim 200.000 consumenten zeer gemakkelijk voor een vast bedrag per maand een hagelnieuwe auto berijden via private lease.

Premium kwaliteit boxspring € 35.-

Vanaf € 35,- per maand kiest u voor een A merk boxspring combinatie van hoogwaardige materialen met lig- en slaapcomfort op het hoogste niveau via een af te sluiten operationele huurovereenkomst of private lease voor de duur van 60 maanden. Er wordt niets getoetst noch geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Uw hypotheek of aanvraag voor financiering van een verbouwing komt niet in gevaar. Er is geen sprake van krediet.

 

Levering uit voorraad

Binnen 10 werkdagen na aanvraag levert en plaatst Bedrent het door u verkozen bed gratis in de master bedroom of willekeurige slaapkamer van uw nieuwe huis.

Een gezonde nachtrust is vanaf dat moment gegarandeerd tegen vaste kosten voor gebruik per maand. Bovendien kunt u rekenen op tenminste 60 maanden perfecte service en garantie in ieder scenario. Na afloop kiest u gewoon voor een nieuw bed of u kunt de matrassen of toppers eenvoudig vervangen.

 

Bekijk nu onze modellen