News Flash 12-2019

Via deze weg ontvangt u van ons als gewaardeerde relatie een update over de voortgang van Bedrent.

Lidmaatschap Thuiswinkel Waarborg

Bedrent is lid geworden van de organisatie Thuiswinkel Waarborg teneinde te onderstrepen dat consumenten veilig en online een bed kunnen leasen. Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mocht Bedrent het keurmerk voeren.

Aanpassingen inlog

De inlog – en betaalfunctionaliteit op de customer portal is aangepast na herhaalde inlog problematiek. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Het was een hardnekkig technisch issue rondom caching maar moet zijn opgelost door systeembeheer.

I-Deal betalingen

Door de vernieuwde inlog hoeft u praktisch geen problemen meer te ervaren met maandelijkse betaling van de termijn factuur via I-deal. Ons advies is om dan ook uitsluitend online nog te betalen via de Customer Portal.

Opening showroom

Op 2e kerstdag openen wij een showroom van 380m2 aan de Maasstraat 36A in Weert. De Maasstraat is een bekende winkelstraat in het centrum van Weert. Bedrent wil op deze wijze specifiek geïnteresseerden uit het Zuiden een rit naar Gouderak besparen. In de showroom hebben wij 24 modellen in alle kleuren en samenstellingen opgesteld om te zien, voelen en proef te liggen. Bent u op een zaterdag in de buurt van Weert ? Van harte welkom voor een Illy koffie of glaasje Prosecco.

Tell a friend

Vanaf januari 2020 vergoeden wij een bedrag van € 150,- voor iedere bestaande klant die een nieuwe klant bij ons aanbrengt. Dit mag als vanzelfsprekend ook een familielid, vriend, buurman/vrouw of bekende zijn.

Recensies

Op korte termijn zullen wij de homepage van Bedrent aanpassen met wat recensies van onze klanten. Zou u een bijdrage hieraan willen leveren ? Heel graag wat ons aangaat. Stuur een kort bericht van uw ervaringen naar info@bedrent.nl en wij plaatsen uw tekst zonder naam op onze website. U mag ons ook in de tekst een rapportcijfer geven. In geen geval wil Bedrent in zee gaan met commerciële bureaus die recensie software leveren met nep recensies.

Bed textiel

U kunt vanaf heden ook dekbedden en hoofdkussens online bestellen via onze website https://lettobeds.nl Deze producten leveren wij dan uit voorraad per post op uw adres aan. Het zijn uitsluitend kwaliteitsproducten waar u jaren plezier van heeft.

Rest ons u te danken voor het vertrouwen in 2019. Wij wensen u fijne feestdagen en een goed en gezond 2020 toe!

Met vriendelijke groet,

Bedrent.nl
Tim