Einde looptijd

U heeft een overeenkomst met Bedrent die binnen enkele maanden zal eindigen omdat de eerste termijn van 60 maanden erop zit.

U hoeft op dit moment niets te doen. U krijgt van ons zelf per e-mail een uitnodiging om uw keuze te maken waar uw voorkeur naar uitgaat.

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

1. Levering van een nieuw bed

U sluit een nieuwe overeenkomst voor een nieuwe termijn van 60 maanden voor een nieuw te leveren bed met een nieuwe maandtermijn en betalingsverplichting.

Configureer een bed naar keuze en bestel die via de website. U ontvangt vrijwel direct offerte en na uw akkoord leveren en monteren wij binnen de termijn van circa 10 dagen uw nieuwe bed en nemen het oude bed mee retour.

2. Verlenging van het bestaande bed

U kunt uw bestaande overeenkomst verlengen voor de duur van 12 maanden met een nieuwe maandtermijn en betalingsverplichting.  U betaalt dan 75% van de huidige leasetermijn met behoud van service en garantie.

3. Vernieuwing van het bestaande bed

U kunt uw bestaande overeenkomst verlengen voor de duur van 60 maanden met een nieuwe maandtermijn en betalingsverplichting. Informeer naar de prijs.

Uw bed wordt voorzien van een nieuwe matrassenset, topper,  hoezenset en hoofdbord decor naar keuze. U maakt zelf een keuze voor stoffen uit de nieuwe collectie van 2024/2025.  Alleen het onderstel wordt behouden. Informeer naar de prijs per maand voor deze refurbish lease met behoud van service en garantie.

Vernieuwing is een uitstekend alternatief voor de sterk gestegen prijzen in de afgelopen jaren helaas ook bij ons.

4. U koopt uw bestaande bed

U koopt uw bestaande bed tegen de boekwaarde. De overeenkomst eindigt en betalingsverplichting stopt. Indien gewenst heeft u dan de optie om dit gespreid te betalen binnen een aantal maanden als alternatief voor betaling in eens.

5. Het bed wordt opgehaald

U wenst geen gebruik te maken van opties 1, 2, 3 of 4. De overeenkomst eindigt en betalingsverplichting stopt. Het bed moet worden opgehaald op de einddatum. Wij maken vanzelf dan met u een afspraak.

 

Wij hopen dat wij voor u in de afgelopen 60 maanden een betrouwbare partner zijn gebleken die goede kwaliteit en service heeft geleverd.

Als vanzelfsprekend hopen wij de prettige relatie met u te mogen voortzetten in de nabije toekomst.

Indien u geen keuze maakt of niet reageert op de e-mail wordt de bestaande overeenkomst stilzwijgend voortgezet tot nader order met een opzegtermijn van 1 maand.

Met vriendelijke groet,

Team Bedrent