Bed huren

Wilt u een bed huren? Bedrent biedt bedden en matrassen aan tegen een bescheiden bedrag vanaf €35,- per maand. Bespaar veel geld en kies voor het gebruik per maand met private huur van Bedrent.

Zorgeloos slapen voor een klein bedrag per maand

Een goede nachtrust is belangrijk en het zou zonde zijn om een jaar op een slecht bed te blijven liggen terwijl u bij ons al een luxe bed huurt voor €35,- per maand. Hierdoor hoeft u dus geen grote investering te doen en houdt u uw spaarcenten in uw zak. Je betaalt een vastgesteld bedrag (zonder rente) zonder bijkomende kosten en je bent gegarandeerd van fijn slapen.

Schone en frisse bedden huren

Als u een bed huurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de frisheid van het bed. Bedrent verhuurt alleen bedden die schoon en fris zijn waarop gasten heerlijk kunnen gaan slapen zodat ze uitgerust wakker worden. Kwaliteit staat bij ons op 1. Daarom ook de vele goede reacties van klanten. Last van rugpijn? Dan raden wij u zeker aan om een kijkje te komen nemen.

Bed huren zonder BKR

Wij zijn de specialist in betalen per maand oplossingen zonder BKR toetsing of registratie dan wel overdracht van al uw persoonlijke gegevens aan een voor u onbekende derde partij. Doordat u achteraf kunt betalen zonder dat het als een lening wordt genoteerd krijgt u geen BKR notatie.

Voordelen van bedden huren

Het grootste voordeel van een bed huren bij Bedrent is dat u meteen heerlijk slaapt op een bed van topkwaliteit.
Een ander voordeel van uw bed huren bij Bedrent is dat we de bedden gratis en snel plaatsen zodat u meteen kan genieten van het bed.
En dat allemaal voor een vaste prijs. Dus geen onverwachtse kosten.

Met vragen over het huren van een bed kunt u altijd bij ons terecht.

Boxspringlease

Boxspringlease Bed leasen Bed op afbetaling Bedrent Boxsprings leasen Bed in termijnen betalen  Bedlease Lease boxspring Bed betalen in termijnen Bedden op afbetaling Boxspring huren bed kopen op afbetaling Bed per maand betalen Bedden kopen op afbetaling Bedden lease en Bedden leasen doe je allemaal bij Bedrent. Specialist in boxspringlease.